Logo GTA        foto Get together againAlles over sponsoring

Vraag: Hoe kan ik het koor sponsoren?
Antwoord: Als ondernemer kunt u middels een logoplaatsing en/of met tekst ons koor ondersteunen. Als particulier kunt u op diverse manieren ons koor steunen, zoals:
  • het kopen van loten via onze toegangspagina bij de "Vriendenloterij". Doet u dit via onze toegangspagina dan komt automatisch 50% ten goede van het koor. Heeft u al loten? Dan kunt u de lotnummers samen met uw naam, adres en woonplaats doorgeven aan de Vriendenloterij. In beide gevallen wordt de begunstiging op ons koor gezet. Dit kost u niets extra's en gaat ook niet ten koste van het eventueel door u gewonnen bedrag.

  • Ook kunt u ons steunen door goederen via internet te kopen via Sponsorkliks. U vindt het logo links van deze pagina. Als u op de link klikt komt u er automatisch op terecht. U betaalt niets meer dan dat u normaal uw bestelling via internet zou plaatsen. Veel bedrijven zijn hier bij aangesloten. Waarom zou u het niet doen. Het koor krijgt van de deelnemers van Sponsorkliks een klein percentage van het aankoopbedrag.

  • En u kunt ons natuurlijk altijd rechtstreeks financieel ondersteunen. Dit kan door direct geld over te maken op onze rekening maar natuurlijk kunt u ons ook gedenken door ons in uw nalatenschap op te nemen.

  • Wat bieden wij: uitgebreide vermelding van het bedrijf op onze website. Een link vanaf onze website naar uw eigen website

  • een link vanaf onze Facebookpagina naar betreffend bedrijf

divider

Over sponsoring kunt u contact opnemen met het bestuur:
Gerardo Eijbersen (voorzitter): Telefoon: 06-29097100 E-mail: Gerardo@
Mary Baars (sponsoring): Telefoon: 0255-520717 - 06-12441140 E-mail: Mary@